Åraslov snickeri kök sörby askgrå

Kökslust & Lustkök.

Köket är husets hjärta. Här skapas minnen. Både i själ och kropp. Köket är rummet vi använder mest. Det är i köket vi hamnar, både med den snabba kaffekoppen, det stora julbordet och datorn. Köket ger sällskap, även när du är ensam. Sannolikheten är stor att du nästan kan känna de olika luckorna och deras egenheter. Var kopparna stod. Även efter 10-tals år. Så starkt är köket. Våra kök är på riktigt. Vill leva med dig. Det är därför vi bygger dem som vi gör. Här nedan kan du se de grundmodeller vi utgår från. Men när det är färdigt är det ett kök som bara just du har. Titta gärna på detaljbilderna på alla de olika köken. Nästan allt som du ser på ett av dem kan du få på de andra också.

ÅRASLÖV

Åraslövköket är vårt första kök och är fortfarande lika omtyckt. Med innanförliggande luckor ger köket det där lilla extra och känns exklusivt. Varje skåp anpassas helt i mått och indelning efter dina önskemål och behov.

SÖRBY

Ett lite sirligare kök med fina detaljer. Här får du rest spegelfyllnad och pärla i lådornas ytterkant. I vår konstruktion döljs skarven mellan skåpenheterna så att köket upplevs som om det var helt platsbyggt.

HVILAN

Hvilan är ett kök som för tankarna till den stora våningen i staden. Ståtligt men inte pråligt. Luckor och lådfronter är överfalsade, vilket betyder att en del är infälld medan en del ligger utanpå.

ÄNGADAL

Funkisinspirerad design i massivt trä men där vi även har blandat in lite modernare material som plexiglas och gallerhyllor.

STRÖÖ

Ströö bygger på moduler i fasta mått som du köper styckvis och placerar ut i ditt kök. När du får lust att bygga om köket så kan du helt enkelt flytta runt de olika delarna.