Grått-kök_-3

Att köpa ett kök från Åraslöv.

Att köpa ett kök av oss börjar alltid med ett samtal eller ett mail. Vi pratar om vad du gillar och vad du vill ha, och vi berättar lite om vad vi kan göra och vad som är bra att tänka på.

Sedan skickar du mått och kanske lite skisser eller bilder på sådant du inspireras av. Därefter ritar vi upp ett förslag i 3D (som på bilden ovan) och gör en offert. När vi diskuterat oss fram till hur ditt kök ska vara ser vi till att det tas exakta mått och sedan börjar vi bygga.

En bra början är att komma förbi vår utställning här i Åraslöv. Då kan du se och känna på våra kök i verkligheten, och se hur det går till när de byggs. Hör gärna av dig och boka en tid så kan vi prata igenom ditt kök när du ändå är här.

Viktigt att veta om kök i riktigt trä.

När du väljer en inredning i massivt trä måste du vara medveten om att trä till skillnad från spånplatta, melamin och andra sammanpressade material  är levande. Alla levande material påverkas av yttre betingelser som till exempel fukt och torka och därför är det viktigt att hålla en jämn luftfuktighet i rummet. Är huset nybyggt på gjuten platta eller du har gjort större renoveringsarbeten måste du se till att luftfuktigheten är återställd innan köksinredningen monteras. Köket är att betrakta som en möbel och är bland det sista som ska in.

Varför då massivt trä?

Vi tycker att riktigt trä det är det enda rätta för en köksinredning. Det blir en speciell känsla av att något är på riktigt. Att välja något beständigt som lever och åldras istället för att inreda med material som kan vara fyllda av formaldehyd och andra tillsatser. En massiv träinredning håller i flera generationer och skador och slitage som uppstår genom åren går lätt att laga.
Hållbarhetstänk på alla plan.

Står du inte ut med den eventuella millimeterrörelse som kan förekomma och det naturliga åldrande som trä har, ska du kanske fundera på att välja kök i ett annat material.

Öppettider
Måndag-fredag 08:00–16:00

Åraslöv Kök & Inredningar
Åraslöv 1107
288 90 Vinslöv

Telefon: 044–831 29
E-mail: info@araslov.se